Vera Vorstenbosch

3 November 2014
dans

Wij presenteren!! Vera Vorstenbosch als een van de ambassadeurs van Shock Absorber Nederland. Sinds begin November 2014 is zij een van de gezichten die Shock Absorber promoot via onder andere Social Media.

U kan Vera ook volgen op Twitter via @VeraVorst. hieronder een klein bericht van Vera zelf.

Mijn hockey carrière ben ik begonnen bij MHC Vlijmen, rond mijn 10de ben ik vertrokken naar HC Den Bosch omdat ik opzoek was naar wat meer uitdaging.

Op mijn 16de ben ik mee gaan trainen/spelen bij dames 1 Den Bosch, op dit moment ben ik bezig met mijn 11de seizoen bij dames 1 Den Bosch. Daarin ben ik 8 keer landskampioen geworden van Nederland en 9 keer Europees kampioen. Daarnaast ben ik 1 keer landskampioen geworden in de zaal en zijn wij afgelopen jaar(2013) Europees kampioen geworden in de zaal. Dit was een Nederlandse ploeg nog nooit gelukt. Ik ben een scorende spits. Handig in de kleine ruimtes en echt een neusje voor de goal.

In 2006 heb ik mijn debuut gemaakt bij het Nederlands veld team. Waar ik 2006 brons heb gewonnen om de Champions Trophy. Een jaar eerder heb ik met Jong Oranje brons gewonnen op het WK onder 21 in Santiago(2005). Daarna ben ik weer regelmatig uitgenodigd voor het Nederlands team en heb ik uiteindelijk goud gewonnen op het EK van 2009 in Amstelveen. In 2010 heb ik mijn laatste toernooi gespeeld in Nottingham(CT), waar we 2de werden. In mei/juni 2011 ben ik uiteindelijk afgevallen bij het nationale team. Shock Absorber geeft mij ondersteuning daar waar ik het nodig heb en het is wel duidelijk waarom dit de nummer 1 sport is.

Groetjes,

Vera