Halve Marathon Susanne

19 October 2014
dans

Voor deze marathon hebben wij Susanne Hoeve gesponsord. Deze dame heeft in 2014 ook onder ander meegelopen in de Dam tot Damloop en de Ajax Foundation Run.

Tijdens de halve Marathon van 21.1km heeft zij hier 2 uur en 7 minuten over gedaan. de omstandigheden waren prettig zoals zij dit zelf omschrijft aan ons. Ondanks dat het waaide was het mooi weer om deze marathon te lopen.

Voordat Susanne mee heeft gedaan aan deze evenementen heeft ze niet eerder meegedaan aan een georganiseerde loop of marathon. Zij rent al ongeveer drie jaar en door dat haar kinderen veel en fanatiek sporten had zij hier zelf eigenlijk nooit tijd voor.

Ondanks dat heeft zij voor 2015 zichzelf al ingeschreven voor de halve marathon van Amsterdam.

Samen Shock Absorber zal zij hier weer proberen het beste uit haarzelf te halen en met de nummer 1 Sport Beha moet dat zeker lukken.

Susanne heeft laatst nog meegedaan met een actie waarbij zij een ander merk sport beha had gewonnen, aan ons verteld zij dat ze deze thuis heeft aan geprobeerd maar snel weer heeft uitgetrokken en de sport beha kado doet aan haar nichtje die er waarschijnlijk meer plezier van heeft.

Ze blijft Shock Absorber toch het beste vinden.