Girls on the Move

17 December 2014
dans

Girls on the Move is een sportteam dat bestaat uit 6 dames, allen sportgek en ambitieus om iets moois van het leven te maken. De passie voor sport heeft ons bijeen gebracht en de disciplines maken ons juist gevarieerd. Van 800 meter atleten tot marathonlopers, maar ook wielrennen, duathlon en triathlon. De één mega explosief, de ander een echte diesel. Persoonlijke records die variëren van iets meer dan 2 minuten (800m) tot 3 uur (marathon). En alles wat daar tussenin zit.

De sportbeha’s van Shock Absorber zorgen ervoor dat wij onze sport prettig en verantwoord kunnen beoefenen. En… We voelen ons er ook nog eens zelfverzekerd door! Bij iedere pas die we zetten hebben we de juiste ondersteuning. Stoer en vrouwelijk gaat écht wel samen. We zijn erg blij met de sponsoring van Shock Absorber. Juist omdat alle ontwerpen die dit mooie merk maakt, gebaseerd zijn op onderbouwde onderzoeken. En dat dan ook nog eens in stylish verantwoorde modellen sportbeha’s gegoten.

We zijn trots op onze prestaties, maar belangrijker vinden we het om anderen te motiveren. Dit doen we door onze sportervaringen in combinatie met onze persoonlijke levens te delen op www.girlsonthemove.nl. We laten je zien hoe mooi de sportwereld is en hoe het je kan verrijken. Keep on moving!