FIETS

BMX RACER

FIETS

Margon Groen is 23 jaar oud en doet fanatiek aan BMX’en.

“Reeds op jonge leeftijd werd duidelijk dat ik talent had. Door hard te trainen heb ik in vele nationale en internationale wedstrijden mooie uitslagen kunnen behalen, waaronder enkele ereplaatsen op NK´s, EK´s en zelfs WK´s.”
Margon stond twee jaar aan de kant vanwege een blessure, maar is nu weer volop aan het trainen. BMX is haar passie, maar helaas kan ze er haar brood niet mee verdienen. Daarom werkt Margon sinds haar zestiende in de sportdetailhandel.

“ShockAbsorber staat voor mij garant voor kwaliteit en een breed assortiment. Grote of kleine borsten, grote omvang of juist heel klein, high impact sport of juist niet … Shock Absorber heeft voor iedereen een passende beha in de collectie. Zelf draag ik de beha’s al een aantal jaren, en dat met een enorme tevredenheid. Ook de klanten die ik in de winkel adviseer over de ShockAbsorber sportbeha’s zijn enthousiast en willen niets anders meer. Samen met Shock Absorber hoop ik om in de toekomst nog meer dames te kunnen voorzien van goed advies en een passende sportbeha. Want we willen over een aantal jaren toch nog steeds trots zijn op onze borsten?”