MAARTJE KREKELAAR

HOCKEY

MAARTJE KREKELAAR

Vol trots presenteren wij Maartje Krekelaar als een van de ambassadrices van Shock Absorber Nederland. Sinds begin November 2014 is zij een van de gezichten die Shock Absorber promoot via sociale media. U kan Maartje ook volgen op Twitter via @MKrekelaar. Hieronder stelt ze zich kort even voor.

“Op mijn zesde heb ik me aangesloten bij hockeyclub Uden. Zes jaar later maakte ik de overstap naar Den Bosch. Nu, op mijn achtiende, speel ik er bij de eerste damesploeg. Daarnaast kom ik ook uit voor Jong Oranje (U21).”

Ondanks haar jonge leeftijd werd Krekelaar al twee keer landskampioen en sleepte ze in 2013 het Europees kampioenschap in de wacht. Daarnaast werd ze een keer Nederlands en twee keer Europees vicekampioen. In 2014 won ze met Jong Oranje het Europees Kampioenschap. Ook Krekelaars zaalpalmares oogt niet onaardig: in 2014 werd ze landskampioen, een jaar eerder kroonde ze zich met de U18 tot Europees zaalkampioen.

“Waarom ik shock absorber sportbeha’s zo fijn vind? Of het nu hockeyen of hardlopen is, de Shock Absorber is voor beide sporten geschikt. De beha zit erg comfortabel en biedt een uitstekende steun.”

Groetjes,
Maartje