LIV GEURTS

RACKET SPORTS

LIV GEURTS

Onze ambassadrice van Shock Absorber Nederland, Liv Geurts, is een aanstormend tennistalent. Sinds augustus 2014 is zij een van de eerste gezichten die Shock Absorber promoot via sociale media. U kan Liv volgen op Twitter, via @LivGeurts. Dit is wat Liv over zichzelf te zeggen heeft:

“Toen ik zes jaar oud was, heb ik me aangesloten bij tennisclub LTC Uden, waar ik mijn eerste stapjes als tennisster heb gezet. Op mijn tiende verhuisde ik naar de tennisschool van Mike Martin, waar ik nu nog steeds train.”

“Ik heb altijd competitie gespeeld voor ELTV Eindhoven en heb het afgelopen jaar met succes de overstap naar HLTC de Metselaars gemaakt, in Scheveningen. Daar debuteerde ik in de hoofdklasse. Daarnaast speel ik op hoog niveau competitie in Duitsland, waar ik de kopvrouw van het team ben.
Inmiddels ben ik nummer 36 in het enkel- en nummer 18 in het dubbelspel van Nederland.

“Na verschillende successen in Emmen, Leiden, Roosendaal en Brunssum werd ik dit jaar uitgenodigd voor de Nationale kampioenschappen . Ik eindigde er bij de laatste 16.”
“De sportbeha’s van Shock Absorber mogen absoluut niet ontbreken in mijn garderobe, omdat ze een goede ondersteuning bieden en gemaakt zijn van vochtregulerend materiaal. Wanneer je deze beha draagt, kan je optimaal presteren.”

Groetjes,
Liv