Girls on the Move

TEAM

Girls on the Move

Girls on the Move is een sportteam dat bestaat uit 6 dames, stuk voor stuk gek van sport en razend ambitieus om iets moois van het leven te maken.
De passie voor sport is wat hen bij elkaar heeft gebracht. Hoewel ze 1 team vormen, beoefenen de dames verschillende disciplines: hardlopen, wielrennen, triathlon … Eens aan het sporten zijn de dames van Girls on the Move niet te stoppen.

“We trainen gedisciplineerd, verstandig en met heel veel plezier. De weg naar de wedstrijden toe is mooi, soms hard. We trainen als mannen, maar zijn op en top vrouw.”

De onstilbare honger om steeds opnieuw hun grenzen te verleggen en nieuwe sportieve horizonten te verkennen, is wat de dames van Girls on the Move tot perfecte ambassadrices van Shock Absorber maakt.

“De sportbeha’s van Shock Absorber zorgen ervoor dat wij onze sport prettig en verantwoord kunnen beoefenen. De beha’ zitten als gegoten en betekenen een flinke boost voor ons zelfvertrouwen. Bij iedere pas die we zetten, bezorgt de sportbeha ons de juiste ondersteuning. We zijn erg blij met de sponsoring van Shock Absorber. Wat het merk zo fantastisch maakt, is de combinatie van wetenschappelijke bevindingen en stijlvolle ontwerpen. Shock Absorber bewijst dat stoer en vrouwelijk écht wel samengaan.

Girls on the Move geeft toe erg trots te zijn op hun prestaties. Toch vinden ze het belangrijker om de sportmicrobe door te geven en anderen te motiveren. Dat doen ze door hun sportervaringen, in combinatie met hun persoonlijke levens, te delen op www.girlsonthemove.nl. Op die manier willen ze laten zien hoe mooi de sportwereld is en hoe sporten je leven en je persoonlijkheid kan verrijken.

Keep on moving!