Gayle Mahulette

RACKET SPORTS

Gayle Mahulette

Mogen wij u voorstellen: Gayle Mahulette: topbadmintonspeelster en sinds 1 december 2014 ambassadrice van Shock Absorber.

“Op mijn 7e verjaardag kreeg ik van mijn oom een badmintonracket cadeau. Ik was meteen verknocht aan het spelletje. Het duurde dan ook niet lang vooraleer ik lid werd van en badmintonclub: BC Ellaar in Arnhem. Ik heb er met veel plezier getraind en competitie gespeeld, tot op het moment dat ik gescout werd door het Regionaal Topsportcentrum.”
“Toen ik bij de U15 speelde, werd ik geselecteerd voor de nationale selectie. Ik heb er jarenlang deel van uitgemaakt, maar op een bepaald moment besliste de Nederlandse sportorganisatie NOC*NSF om de subsidie voor de badmintonbond stop te zetten. Dat had als gevolg dat de nationale selectie verkleind moest worden. Ik mocht in de selectie blijven, op voorwaarde dat ik de damesdubbel zou gaan spelen.”

“Mijn hart ligt echter in de damessingle en daarom besloot ik om uit de selectie te stappen en op zelfstandige basis verder te gaan met badminton. Alleen: topsport is erg duur en ik had de steun van sponsors en supporters nodig om aan nationale en internationale toernooien te kunnen deelnemen. Ik ben Shock Absorber erg dankbaar dat het wil helpen om mijn badmintoncarrière te ondersteunen. In 2014 werd ik Nederlands Kampioen en ik hoop dat de samenwerking met Shock Absorber me ook in de toekomst zal helpen om mooie resultaten te behalen.”

“De sportbeha’s van Shock Absorber zijn van uitstekende kwaliteit en geven voor iedere training de juiste support. Daarnaast zien ze er ook nog eens erg stijlvol uit. Welke sport je ook beoefent, de Shock Absorber helpt je om het maximum uit je prestaties te halen.”

Groetjes,
Gayle