Celine Schols

HOCKEY

Celine Schols

Hockeyspeelster Celine Schols is sinds 1 december 2014 een van onze ambassadrices die Shock Absorber promoot via sociale media.
Toen ze 12 jaar oud was, kreeg Schols de hockeymicrobe te pakken. Ze sloot zich aan bij de Almeerse Hockeyclub en maakte er kennis met het spelletje. Op haar 15de verhuisde ze naar de Larensche Mixed Hockeyclub, waar ze ook vandaag nog de pannen van het dak speelt. Ondanks haar vele successen (Goud met Nederlands B in Valencia, Zilver met Nederlands B in Mannheim, Goud met Nederlands B in Hannover, Laren MA1 2de van Nederland) beseft Celine als geen ander dat een leven als topsporter uiterst relatief is. Daarom combineert ze haar hockeycarrière met een studie marketing en event management aan het Johan Cruyff College. Het college biedt haar de mogelijkheid om een sportcarrière uit te bouwen én een diploma te behalen.

“Als je veel aan sport doet, is een goede sportbeha van levensbelang. Vandaar ook mijn keuze voor de Shock Absorber: deze sportbeha geeft mij een uitstekende ondersteuning tijdens het sporten. Ik ben er erg tevreden over”

Sportieve groet,

Celine